Welcome to the information center provided by Sager

A forum to discuss certain topics with Sager

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2016-08-16 07:42:22

mornson
New member
Registered: 2016-08-16
Posts: 3

Flyknit konstruktioner om klassiska modeller som

Nike pas cher Sport har firat den ankomst OS Rio i stil med ett antal unika släpper slår detaljhandeln hylla av dagen. Vi har nyligen märkt den "då och nu" Collection har en uppsjö av både nya och märk USA-tema löpande modeller bana vägen för mer guld Medal vinner. Idag ser vi nike air max 90 hyperfuse independence day rea själva återkomst "Liquid Metal" utseende med nya NIKEiD alternativ på Nike Air Force 1 och Nike Air Max 90. Alla tre silhuetter av Bruce Kilgore klassiska finns alltifrån Low, Mid och High, med isiga yttersula och spräckliga mellansula alternativ finns också. Denna speciella kvartett premie ädelmetall Medal-tema skapelser kommer att finnas tillgängliga för sådana anpassning nöje på augusti 5, som kommer silver och brons alternativ.
http://www.anubutikse.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/N/K/NK90EssentialWMS001.jpg
Typiskt Nike Air Max 90 avkastning i en slimmad profil med en förnyade yttersula enhet inspirerad av köra klassiska Ultra moaré. Känd som Nike Air Max 90 Extra, är detta par perfekt för sommartid tack vare en lätt ride som innehåller en ventilerad mesh i form av en unik fiskbensmönster. Standarden paneler AM90 nike air max 90 essential dam brukar vara omvandlas genom användning av säkringen tillsammans med bandteknik till drop extra vikt. Den riktiga höjdpunkten här är färgsättning, som en "Digital rosor" accent landar på mellansulan och yttersula till krydda den mörk övre. Eftersom du förutspådde förmodligen så snart du såg Nike Sportswear begin göra nya Flyknit konstruktioner om klassiska modeller som militär pilot 1 kommer Swoosh är likaledes frisätta modifierad Flyknit utgåvor Air Max klassiker.

Du såg Air Max en Flyknit förra veckan, och nu vi har en titt på de andra modell jag var alla förväntar, Air Yttersta 90. precis som Air Max bara en, Air Max 90 Flyknit kommer också en vävd grundläggande med syntetiska över. I motsats till Air Max 1 men den AM90 verkar ta en plats ovanpå modellens nike air max 90 essential dam rea vanlig enda enhet, inte själva "Ultra" konstruktion. Njut av en undersökning av de initiala Air Max 90 Flyknit färgställningar. Fans av spela golf vet att Rory McIlroy är bara om spelets ljusstarkaste stjärnorna samt råkar bära typiskt härstamningen av Nikes golf imprint framåt. För att hedra hans / hennes favorit off-the-kursen modellen, ofta Nike Air Max 90, Nike har ändrats ikoniska kör modellen en sko som bara är inte vattentät och kan bäras på miljövänliga, men kan också bära en bonde över till klubben bostad i stil .

Nike Fokus 90 IT debuterade nyligen med en i ett stycke inner drivepipe för en strumpa liknande passform, en Ariaprene övre för en för dig att rida, och Zoom minskning chock för extra stöd. De moderna Colorway hedrar berömd Nike Air Max 90 Infraröd med en nästan identisk mock- upp med en frysta yttersula som använder en integrerad nike air max 90 essential herr Traction gummi optimal grepp oavsett spel område. Om du trodde Nike Sportswear hade slut på säljes idéer för Air Max nittio nu, var du fel. Introduktion Air Max 90 Lavish, den senaste iteration av varierad löparskor silhuett. Som du kanske har kapacitet att gissa från namnet, den särskilda AM90 Plush har en mild, skummande övre i formad mesh vi har se nyligen modeller likt Air Max 90 SE.

Offline

 

2016-08-16 07:42:22

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting