Welcome to the information center provided by Sager

A forum to discuss certain topics with Sager

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2016-03-04 03:29:52

Edentiin
New member
Registered: 2016-03-03
Posts: 3

adidas schoenen outlet

De Poolster colorway is een knipoog naar Minnesota motto, L'Etoile du Nord (de Ster van het Noorden). De schoen maakt gebruik adidas superstar heren van de Timberwolves "kleuren van blauw, zwart en wit, en is voorzien van een metalen hielkap en zilveren details.
De Home Away From Home iteratie, een eerbetoon aan Wiggins 'reis van Canada naar de NBA, is voorzien van esdoorn bladeren adidas zx flux dames van de tussenzool om de duidelijke zool, het gebruik van groene en blauwe accenten om hulde te betalen Wiggins' Canadese roots en carrière in Minnesota. De schoen maakt gebruik van een kleurenpalet van wit, grijs en blauw voor de bovenste, met witte en grijze mesh toegang tot de bovenste helft met blauwe Primeknit praten op het onderste gedeelte.
Rockets guard James Harden zal herdenkingsmunt schoenen te dragen voor de Martin Luther King Day spel te eren Olympische baan kampioen en pionier Jesse Owens. "Die jongens, Jesse Owens, Martin Luther adidas zx flux heren King, die jongens dat ze de weg vrijgemaakt voor ons," zei Harden. "Het is gewoon ze een dag te geven om hen te tonen erkenning, om te laten zien hoe wij hen steunen, dat soort dingen. Het is een grote dag, niet alleen voor basketbal, maar voor de wereld en de gemeenschap. "
Nike's Black History Month collectie zal hebben designer edities van hun Lebron 13, Kd8, Kyrie 2 en Kobe 11 schoen modellen die adidas stan smith dames gebruikt worden door de NBA-sterren als Lebron James, Kyrie Irving en Kevin Durant. Bovendien, Nike's Black History Month collectie bestaat uit een lijn van thema-shirts, shorts, hoeden en andere activewear. Nike zegt dat de collectie is ontworpen om eer en vieren Zwarte erfgoed in de sport en daarbuiten. Daarnaast zal Nike bijdragen aan de steeds hogere Fonds, een subsidie-financiering arm "gemaakt om mentorschap, sport en alle voordelen voor de Afro-Amerikaanse jongeren te brengen."

Offline

 

2016-03-04 03:29:52

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting