Welcome to the information center provided by Sager

A forum to discuss certain topics with Sager

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2016-01-28 09:22:34

SandyGooore
Member
Registered: 2016-01-11
Posts: 12

adidas superstar goedkoop

Nike's Black History Month collectie zal hebben designer edities van hun Lebron 13, Kd8, Kyrie 2 en Kobe 11 schoen modellen die gebruikt worden door de NBA-sterren als Lebron James, Kyrie Irving en adidas superstar 2 dames Kevin Durant. Bovendien, Nike's Black History Month collectie bestaat uit een lijn van thema-shirts, shorts, hoeden en andere activewear. Nike zegt dat de collectie is ontworpen om eer en vieren Zwarte erfgoed in de sport en daarbuiten. Daarnaast zal Nike bijdragen aan de steeds hogere Fonds, een subsidie-financiering arm "gemaakt om mentorschap, sport en alle voordelen voor de Afro-Amerikaanse jongeren te brengen."
De steeds hogere Fonds gebruikt Charities Aid Foundation of America naar de dierenarts al haar subsidie-aanvragen en de ontvangers namens haar en heeft samenwerkingsverbanden met adidas superstar 2 dames kopen de wil van de Jackie Robinson Foundation, jongens en meisjes Clubs, National Head Start en Coach Across America. De steeds hogere fonds heeft geleid tot meer dan $ 2 miljoen ($ 2.920.200 Canadees) sinds 2014.Adidas worden groetende laat viervoudig Olympisch gouden medaille-winnende track and field atleet Jesse Owens met zijn speciale Black History Month collectie.
NBA-sterren James Harden, Damian Lillard en Derrick Rose zal adidas zx 700 dames worden onder de spelers debuterende de exclusieve collectie tijdens de Martin Luther King Jr Day spelen en zal ook het dragen van de schoenen in bepaalde games in February.Adidas heeft samen met de Jesse Owens Foundation in het creëren de collectie. Het leren gericht stichting "heeft gekozen voor educatieve programma's via beurzen als de belangrijkste voertuigen voor het maken van een levende herinnering aan Ruth en Jesse Owens, omdat in een deel van de eigen afhankelijkheid van Jesse op de financiële steun als student."
Bovendien, zelfs de sokken NBA-sterren te dragen tijdens de Martin adidas zx 700 dames sale Luther King Jr Day games zullen begroeten MLK en Black History Month.Stance, de officiële sok provider voor de NBA, zal worden debuteert haar Stance BHM NBA sok. De sok heeft een knipoog naar het jaar MLK werd geboren, 1929, op zijn voetbed en zal ook worden gedragen door NBA-spelers vanaf 1 februari - 11 februari

Offline

 

2016-01-28 09:22:34

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting