Welcome to the information center provided by Sager

A forum to discuss certain topics with Sager

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-11-07 07:22:52

GinyCan
New member
Registered: 2017-11-07
Posts: 4

Voor de allereerste keer komt de Superstar

Kod nas het opduiken in het Triple White colorway, wordt de geheel nieuwe adidas ultra boost heren nu gezien in een andere tonale optie. Deze keer rond de gemodificeerde schelpneus komt gedrapeerd in Triple Black om het het slanke en veelzijdige look te geven. Het bovenwerk is gemaakt van Primeknit en maakt de schoen licht en ademend. Onderaan maakt een Bounce zool het helemaal af. De colorway hierboven neemt een populaire Triple White-palet over en maakt het Primeknit-bovenwerk, de rubberen schaalneus, veters, binnenvoering en Bounce-zoolunit helemaal wit.

De adidas Superstar Boost slaagt erin adidas ultra boost st kopen de klassiekers van het model te behouden en tegelijkertijd de meest comfortabele versie van de schoen te maken. Een eersteklas sense of humor leren bovenwerk wordt gecombineerd met de zwarte hits die zorgen voor een hiellipje en het merk Three Stripes. De voering lijkt gedaan te zijn in een wit leer, terwijl de schelpneus in je traditionele wit zit. Voor de allereerste keer komt de Superstar met Boost-technologie op de zool, wat toevallig huizen zijn door de traditionele enige eenheid die we gewend zijn te zien op het silhouet.

Adidas heeft net het nieuwe zomerseizoen voor het hete zomerseizoen het adidas nmd xr1 dames geheel nieuwe adidas Originals Stan Smith Primeknit OG-pack op tijd onthuld. De klassieke Stan Smith heeft een make-over gekregen voor de warme zomermaanden en het traditionele leren bovenwerk is vervangen door een lichter en meer ademend Primeknit-materiaal. Dit OG Primeknit-pakket heeft drie verschillende kleurtrajecten: rood / sense of humor, groenblauw / wit en groen / wit. Een Primeknit-bovenwerk van elk paar is uitgevoerd in sense of humor met de kleurenpracht die op het hiellipje en de tongmarkering terechtkomt.

De toepassing van gekleurde boosts Adidas Superstar CLR Heren blijft geïmplementeerd in Adidas 'schoenenlijn, omdat de adidas Pure Boost het nieuwste silhouet is om de make-over te ontvangen. Als onderdeel van een Silver-pack dat ook de Ultra Boost Uncaged bevatte, wordt de slanke sneaker eenvoudigweg gedefinieerd door de geweven structuur met patroon, terwijl deze bovenop een zilverkleurige middenzool met versterkingslaag en donkergrijze continentale buitenzool is bevestigd. Afwerkingsdetails omvatten een driestrepenmotief over de zijpanelen en een geperforeerde TPU-hiellaag.

Offline

 

2017-11-07 07:22:52

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting