Welcome to the information center provided by Sager

A forum to discuss certain topics with Sager

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2016-07-16 06:05:40

alexyartin
Member
Registered: 2016-07-15
Posts: 12

micro pacer hardware

De Pharell x Adidas NMD Human Race heeft Adidas Tubular Sale Nederland dezelfde NMD tussenzool als de vorige releases, maar lijkt te zijn opnieuw bewerkt micro pacer hardware. De bovenste bestaat uit een sok-fit bootie dat de woorden van de mens en Race op de linker en rechter schoen, dat is een perfecte woordspeling als NMD is een loper en put uit humanitaire standpunten Pharell's weergeeft. Geen woord over wanneer deze gaan los, maar blijf op de hoogte met Modern Notoriety voor een release datum.
In januari hebben we u laten weten wat Pharrell en adidas waren bezig met een soort van NMD / Boost samenwerking. Wij voorzien u van een eerste blik waaruit bleek Pharrell dragen van het model. Vandaag krijgen we een betere kijk op dit potentieel release.
adidas Originals is het indrukken van de NMD lijn in de toekomst met de toevoeging van de adidas NMD XR1 voor de herfst 2016 vrijlating leisteen. De retro-geïnspireerde Boost-zwaaiende silhouet in de ban helemaal de lifestyle publiek en het is niet te moeilijk om te zien waarom. De slanke slip-on ontwerp maakt gebruik van een geventileerde zijpaneel, compleet met een ondersteunende kooi overlay, terwijl een sok-achtige fit nog meer comfort zorgen de top van de gepatenteerde Boost bodem. Vandaag krijgen we een kijkje nemen op een Kopen Goedkoop Adidas Ultra Boost paar aankomende herfst releases met tonale tinten van zwart en olijfgroen. We weten al dat de NMD XR1 een release in meerdere kleurstellingen in juli met inbegrip van een ongerepte all-witte uitlevering zullen zien, maar wat denk je van deze look? Check out een beter zicht in en we houden u op de hoogte meer van adidas Originals 'laatste hier op Sneaker News.
De XR1 silhouette biedt bijna dezelfde NMD esthetiek, met de toevoeging van zijde kooien die de mini netting detail omringt. Hier gezien is de laatste colorway met een olijf toon met de OG wit / zwart boost zool. Geen woord over wanneer deze beauts gaan los, maar blijf op de hoogte met Modern Notoriety voor een release datum.

http://www.yeezynl.com/images/s/j621159.jpg

De adidas NMD R1 is een breakout succes voor de drie strepen geweest in 2016, en het momentum van de schoen zal waarschijnlijk blijven om te bouwen met Adidas Ultra Boost Bestellen releases zoals deze: een rode camo colorway dat verschillende tinten karmozijn gebruikt op een ademende mesh. Handtekening Boost demping verschijnt in traditionele witte, terwijl de hits van zwart op de tussenzool plug, hiel lus en zool voegen een welkome beetje contrast. De trappen zijn in de winkel op Sneaker politiek, en andere adidas retailers.

Offline

 

2016-07-16 06:05:40

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting